Как да получите достъп?

В този сайт са публикувани електронни учебни ресурси, използвани в квалификационните курсове на ЦПО към Зенит ЕООД, учебен център Знание и бизнес и ВВМУ "Н. Вапцаров".

Достъпът до материалите изисква:

Първо:

да
се регистрирате в системата, като влезете в своя профил.
Ако администраторът на Вашия курс не Ви е създал профил:
1. кликнете върху връзката "Създайте си профил";
2. попълнете и изпратете формата;
3. потвърдете профила си, като кликнете върху връзката от писмото за потвърждение, което ще получите на електронната си поща.

Второ:

Ако програмата, в която сте курсисти, предлага безплатни учебни материали, курсовете, до които трябва да имате достъп, ще се появят в блока Моите заглавия.

Ако програмата не предлага безплатни материали, какъвто е случая с Материали за квалификационни курсове на ВВМУ "Н. Вапцаров", кликнете върху наименованието на заглавието, което ви интересува. Ще се отвори страница, в която ще прочетете анотация и указания как да платите, за да получите достъп. Следвайте внимателно тези указания.

При плащане чрез PayPal ще получите достъп веднага.

При плащане чрез банков превод (по банкова сметка, в брой на банково гише, чрез офисите на EasyPay или по интернет чрез системата ePay ще получите достъп когато сметката, по която следва да преведете лицензионната такса, бъде заверена с изпратената от вас сума. Срокът за това е до два работни дни след като сте извършили плащането. Ако след изтичането на този период все още не сте получили достъп, уведомете ни, като попълните и изпратите това искане за достъп.

Последно модифициране: сряда, 27 юли 2016, 16:38